Newly Art, waar kunstenaars en kunstliefhebbers samen komen.

Jouw kunst kopen of verkopen bij Newly Art

Newly Art stimuleert kunstenaars om hun werk voor te zetten, ze te publiceren voor een breed publiek en de mogelijkheid om kunstwerken te verkopen. Kunst in alle soorten, vormen en maten.

Maar wat is kunst nu precies?

Dat is lastig uit te leggen in één zin. 

Kunst is iets waar we allemaal mee te maken hebben en is essentieel in onze cultuur. Denk bijvoorbeeld aan dans, muziek, fotografie en beeldende kust.

Met beeldende kunst worden werken bedoelt die je aanschouwt met je ogen. Zoals schilderijen, tekeningen, beelden, keramiek en foto's. De kunstwerken worden voornamelijk gemaakt vanuit gevoel, emoties, gedachtes en wat de kunstenaar ziet. Hieruit komen de meest uiteenlopende ontwerpen voort. Sommige werken zijn duidelijk en bij andere werken kun je opgaan in je eigen fantasie. De ontwerpen kunnen je aan het denken zetten en bepaalde gevoelens opwekken. Vaak zie je de emoties van de kunstenaars terug in hun werk.

Dit alles maakt kunst zo bijzonder, uniek en onmisbaar in onze samenleving.

Bent u een kunstliefhebber, houdt u van unieke ontwerpen of wilt u eens iets anders? Kijk dan geregeld op onze site of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen van onze kunstenaars, hun nieuwe werken en nieuw aanstormend talent! Of lees onze blog.