Schilderij kopen en andere beeldende kunst

 

Wil jij een schilderij kopen? Newly Art stimuleert nieuwe talenten om hun werk voort te zetten en ze te exposeren voor een breed publiek. Ben je een kunstliefhebber, hou je van unieke ontwerpen of wilt je eens iets anders? Neem dan een kijkje bij onze producten en onze kunstenaars of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze kunstenaars, hun nieuwe werken en nieuw aanstormend talent! 

Een schilderij kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Kijk bij onze kunstenaars en producten om te zien of er wat voor jou tussen zit. Wist u dat u bij Newly Art niet alleen voor een schilderij kopen terecht kan? Wij bieden allerlei soorten beeldende kunsten aan. Tevens zijn we altijd op zoek naar nieuwe kunstenaars.

Wat is kunst nu precies?

Kunst is iets waar we allemaal mee te maken hebben en is essentieel in onze cultuur. Denk bijvoorbeeld aan dans, muziek, fotografie en beeldende kust.

Met beeldende kunst worden werken bedoelt die je aanschouwt met je ogen. Zoals schilderijen, tekeningen, beelden, keramiek en foto's. De kunstwerken worden voornamelijk gemaakt vanuit gevoel, emoties, gedachtes en wat de kunstenaar ziet. Hieruit komen de meest uiteenlopende ontwerpen uit voort. Sommige werken zijn duidelijk en bij andere werken kun je opgaan in je eigen fantasie. De ontwerpen kunnen je aan het denken zetten en bepaalde gevoelens opwekken. Vaak zie je de emoties van de kunstenaars terug in hun werk.