Het ontstaan van Newly Art

Bericht van de eigenaar

Al vanaf jonge leeftijd sprak beeldende kunst mij erg aan. Voornamelijk schilderijen van de vroegere grootmeesters trokken mijn aandacht en fascineerde mij. Het begon met de werken van Van Gogh, Monet, Gaugain en tijdsgenoten waarnaar ik voornamelijk in mijn tiener jaren graag naar keek. Maar al snel ontdekte ik de grote scala aan kunst die onze geschiedenis biedt. Op mijn middelbare school naam ik het vak beeldende kunst wellicht het meest serieus en nam deze dan ook mee tot aan het eind van mijn examenjaar. 

Het impressionisme is nog steeds een stijl die me erg aan het hart ligt, maar ik ontdekte later ook een compleet andere stijl die mij wellicht nog meer aansprak; de Italiaanse renaissance. Met voor mij als favoriet Rafael.

Desondanks ging mijn vervolg studie en loopbaan een totaal andere richting op; marketing en sales. Na daar jarenlang in actief te zijn geweest wilde ik toch mijn passie, kunst, bij mijn werk betrekken. En door mijn kennis van marketing en sales te combineren met kunst werd Newly Art geboren. 

Newly Art is een website waarbij ik jonge kunstenaars en nieuwe talenten de kans wil bieden om hun werken te exposeren en ter verkoop aan te bieden. Newly Art verzorgt de marketing, verkoop en administratie zodat de kunstenaars zich volledig op hun werk kunnen concentreren.

Daarbij bieden wij de consument een breed scala aan van prachtige kunstwerken.

Eventueel kunnen wij ook opdracht aannemen, uiteraard in overleg met de kunstenaar.